Wie ben ik

Ik ben Jacques de Gruijter, ik heb van mijn hobby, buiten zijn in de natuur, mijn werk gemaakt.
‘Puur Buiten Zijn’ is de naam van mijn bedrijf.

Om een indruk van mij te krijgen schets ik kort mijn loopbaan. Op mijn 21e ben ik vanuit Wassenaar vertrokken naar Breda om aan de HBO toerisme te studeren. De studie heb ik met succes afgerond en vervolgens heb ik ruim 20 jaar in verschillende functies gewerkt in de Brabantse recreatiesector. Leuk en afwisselend werk.
Lastig alleen is,  dat op kantoor achter een computer zitten niet zo goed bij mij past.
Ik heb ook het idee dat het tempo in de digitale wereld zo snel gaat dat het niet alleen amper bij te houden is, maar ook bijdraagt aan een vervreemding van aardse dingen en persoonlijk en oprecht contact met elkaar en met de natuur.
Herken je dat?

Hoogste tijd om het roer om te gooien:
Ik doe nu waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en daar neem ik je graag bij mee.

Ga je mee naar buiten in ‘mijn wereld’ om te vissen, wild en vogels spotten of gewoon om heerlijk te wandelen en te genieten van onze mooie natuur? Dat is niet alleen leuk, maar ook nog ‘ns gezond.
Uiteraard kan ik geen vis of wild garanderen, dat zou mooi zijn, maar niet zo spannend.
Kwaliteit, maatwerk, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht, dat kan ik wel garanderen.