Mijn Blog

Ik sta zelf alweer te trappelen om te gaan. Het is de tijd van het jaar dat de lente goed los komt en dat betekent scharrelende zwijnen met gestreepte biggetjes in hun kielzog. Dat staat garant voor gezonde spanning en prachtige natuur.

DSC_4934bDSC_4937b

Ik weet waar de kans groot is om ze tegen het lijf te lopen.
Op vrijdag 15 april a.s. organiseer ik een tocht van circa 11 kilometer over het glooiende uitgestrekte heidegebied met zingende veldleeuweriken en mooie vergezichten. Hier heb ik meerdere malen edelherten gezien. De tocht doe ik in rustig tempo met alle tijd om af en toe even stil te staan om door de verrekijker te turen of om even te kletsen. Bij het naderen van de bebossing (hotspots!) en het langzaam invallen van de duisternis bouwt de spanning op. Spiedend gaan we daarna over kleine bospaadjes gericht op zoek! je kan niet alleen zwijnen tegenkomen, maar ook edelherten, reeën en soms zien we een vos. Deze tocht is vooral geschikt voor volwassenen en oudere kinderen.

Op zondag 17 april organiseer ik een tweede tocht van circa 4 kilometer. Deze tocht start later en we gaan vrijwel meteen de kansrijke bossen in. Deze tocht is ook geschikt voor wat jongere kinderen (vanaf circa 8 jaar), als ze tenminste even op mogen blijven.

Dus:
15 april a.s. start 17.00 uur tot circa 21.00 uur kosten 25 euro p.p.
17 april a.s. start 19.30 uur tot circa 21.00 uur kosten 20 euro p.p. (kinderen onder 16 jr 15 euro p.p.)

Je kan je inschrijven via info@puurbuitenzijn.nl of via het reactieformulier van de website. Laat je dan even weten met hoeveel personen je wil komen? Ik hou de groepen klein, dus wees er snel bij. Na je inschrijving neem ik contact met je op voor verdere informatie.
Ik heb er zin in!