Mijn Blog

Ik sta zelf alweer te trappelen om te gaan. Het is de tijd van het jaar dat de lente goed los komt en dat betekent scharrelende zwijnen met gestreepte biggetjes in hun kielzog. Dat staat garant voor gezonde spanning en prachtige natuur. Net als voorgaande jaren organiseer ik weer tochten vanaf Kampeerterrein Harskamperdennen.

Nieuw dit jaar is dat de avondtochten voor iedereen toegankelijk zijn. Dus niet exclusief voor de kampeerders van de Harskamperdennen.

zwijn

 

Avondtochten (voor iedereen toegankelijk) op:

Maandag 2, dinsdag  3, woensdag  4, donderdag 5, vrijdag 6,  zaterdag 7 mei, zaterdag 14 en zondag 15 mei.  Start om 19.30 uur vanaf de receptie (Houtvester van ’t Hoffweg 25 te Kootwijk, maar het is nabij het dorpje Harskamp).
We gaan met de fiets (eventueel te huur bij de receptie voor 2,50 p.p.). Je hoeft dus niet per se een fiets zelf te hebben of mee te nemen.
Het duurt circa 2 uur en gaat op het gemakje (halverwege even een stop met borreltje / frisje)


Ochtendtochten op :

Woensdag 4, vrijdag 6, zondag 8 en zondag 15 mei
Start om 06.00 uur vanaf de receptie. De tocht duurt ongeveer een uurtje en gaat te voet.
Wat kost ’t en wat krijg ik?
Avond: volwassene € 10,00 p.p., kind jonger dan 16 – € 7,50.
Ochtend: volwassene € 6,00 p.p., kind jonger dan 16 – € 4,00.
Je krijgt sowieso spanning, avontuur en uitleg van een bevlogen gids en een tocht door een prachtige omgeving. Helaas kunnen we geen wild garanderen (daarom heet ’t wild en niet tam), maar de kans is groot dat je oog in oog komt te staan met een zwijn, hert, ree of misschien zelfs een vos.

Wil je mee?
Meld je dan aan bij gids Jacques de Gruijter (06-42177190 bellen of een appje). Wacht niet te lang, want de tochten zitten zo vol (max 15 personen).

Digitaal aanmelden (tot en met 1 mei a.s.) kan via info@puurbuitenzijn.nl.