Mijn Blog

De website is online, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is geregeld. De eerste klanten hebben zich ook al aangediend. Ik ben gestart met Puur Buiten Zijn. Hoera!

Om mezelf te trakteren ben ik vanmorgen in het ochtendzonnetje gaan wandelen over mijn geliefde Strijbeekse Heide.
Ik heb enkele reeën gezien, waarvan de reebok heel relaxed op het pad bleef staan kauwen op z’n frisgroene blaadjes. Dat is natuurlijk superleuk, maar reeën zie ik best regelmatig.

Wat ik echt heel bijzonder vond gebeurde heel onverwacht:
Ik stond even stil om naar een aantal lawaaierige roodborstjes te kijken. Toen schoot er vanuit het groen onderaan een dikke dennenboom een grote eekhoorn omhoog tegen de stam aan. Ze had een baby-eekhoorntje in haar bek. Ik denk dat ze zich bedreigd voelde omdat ik naar haar zin iets te lang stil heb gestaan bij haar nest op de grond en dat ze daarom haar jong snel in veiligheid wilde brengen. ik ben maar snel doorgelopen.