Mijn Blog

Het is weer bijna zover. Sinterklaas en Kerstmis staan voor de deur. Leuk, gezellig, in een huiselijke sfeer samenzijn. Alleen iedere keer weer het terugkerende dilemma: Wat wil ik zelf graag krijgen, en wat zal ik …. geven.

Misschien is een KADOBON  van Puur Buiten Zijn dan wel een goed idee. Dan heb je een origineel kado waar je zelf ook lol aan kan beleven. Leuk om te krijgen en natuurlijk ook superleuk om weg te geven en zelf lekker mee te gaan op avontuur.

Waar moet je dan aan denken?

Nou, bijvoorbeeld een kadobon voor het spotten van reeën in de bossen bij Breda. Het kost 10 euro per persoon en het duurt ongeveer 1,5 uur. Je krijgt tijdens de schemerwandeling uitleg over reeën en ander wild en tips om zelf wild te spotten. Uiteraard er is een hele goede kans dat we daadwerkelijk ook reeën te zien krijgen. Ook krijg je afhankelijk van het tijdstip koffie, thee, fris of een borrel.

Je kan ook een paar uur wild spotten op de Veluwe. Dat kost 25 euro per persoon. Dat staat garant voor beleving. Heerlijk uitwaaien over de uitgestrekte heide. Van de gebaande paden af struinen met gespitste oren en spiedende ogen op zoek naar wild. Ik heb al veel Veluwe-tochten gemaakt waarbij de kans zeer groot is om wilde zwijnen en reeën te zien. Soms kom je een edelhert tegen en een heel enkele keer als je mazzel hebt een vos. Sporen en spannende verhalen zijn er altijd. Uiteraard is ook bij deze tocht lekker drinken!
Er komen wel eventuele reiskosten van mij bij, maar die delen we, en als we een volle auto hebben, laat ik dat zitten.

Of ga een keer mee een dagdeel vissen, dat kost 20 euro p.p.. Op witvis, of op snoek of snoekbaars. Ik lever maatwerk. Voor een uurtje vissen op voorntjes (voor de kids) vraag ik 10 euro p.p. Hengels en spulletjes heb ik.
Kinderen onder de 14 kunnen zonder vergunning mee. Voor volwassenen komen de kosten van een dag- of maandvergunning erbij (circa 10 euro).

Het is nu niet zo’n lekker weer:
Nee inderdaad, hoewel er ook nu genoeg te beleven is. Ik kan me voorstellen dat je de bon in wil wisselen als het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Natuurlijk kan dat! Snoekbaars is het beste te vangen tijdens de zomer en de hertenbronst is in september. Maar nú is het kadootjestijd, dus…..

Interesse?
Stuur me een mailtje via het contactformulier op de site of rechtstreeks naar info@puurbuitenzijn.nl Ik kan dan een mooie maatwerk-bon voor je maken.