Mijn Blog

Onze eigen zomervakantie is voorbij en ik mag 3 weekenden op rij weer opdraven op de Veluwse Harskamperdennen.
Gisteren ben ik teruggekomen van het eerste weekend. Vooraf vond ik het best spannend hoe het zou gaan lopen.
Hebben de kampeerders zin om met een gids op pad te gaan, het is immers een andere tijd dan Hemelvaart of Pinksteren. Kan ik het wild nog vinden, want ook voor hun is het een ander seizoen. Maar ook, hoe bevalt ’t mezelf om in mijn eentje in een klein tentje te overnachten.
Dan volgen nu de antwoorden op de vragen: ja, ja en goed.
IMG_6409IMG_6402
Het was weer een weekend met (wonder boven wonder) géén reeën, maar wel met veel wilde zwijnen op diverse plekken. Ik moet ook wel zeggen dat ik een zucht van opluchting slaakte toen we de eerste zwijnen zagen, pffffff, het zit er nog.
Het kamperen in mijn eentje is grappig en enorm basic. Op mijn buik vanuit de tent koffie zetten op ’n brandertje, en wat smaakt ’t dan heerlijk!
Wordt vervolgd…