Mijn Blog

Al weer een week of drie geleden is de laatste tocht geweest die Puur Buiten Zijn heeft georganiseerd naar de hertenbronst op de Veluwe. Ik vond het leuk om buiten de gebaande paden te gaan dus niet naar het Nationaal Park waar de herten de minderheid vormen ten opzichte van de fotografen. Ik weet een andere mooie plek waar de herten zich laten zien en de bronst zich laat horen. En als je er dan toch bent….., ik weet ook nog wel een paar plekken waar je zomaar zwijnen tegen het lijf kunt lopen. Daarom was het leuk om ‘hert burlen’ met gericht zwijnen spotten te combineren.
Als kers op de taart bij één van mijn tochten was een vos die plots het pad overstak. Dan springt mijn hart een keertje over en ook mijn gasten waren blij verrast. De vos staat niet op de foto, tevreden gasten wel!IMG_6503IMG_6566